lista tematów
Tolerancja strona 2 z 3
Tak mam dziwne hobby jako facet lubie czasem przebrac sie i powczuwać sie w dziewczyne. Najbardziej irytują mnie dziewczyny które są zdeklarowanymi lesbijkami. czesto dają mi serduszko i kiedy zacznie sie rozmowa od razu wyjasniam kim jestem zeby nie było zgrzytów. reakcja z ich strony jest zawsze jedna - blokada bez jednego słowa. I to ze strony tych które tak walczą o tolerancje dla swojej odmienności. zebym pierwszy pisal do nich, nagabywał je, rozumiem. Chyba szczerosc wobec kobiet to najwieksza głupota
Ludzie sami oddają za darmo resztki swojej prywatnosci, dzieląc się informacjami takimi jakie jeszcze 15-20 lat temu ktos by sie popukał w głowe, gdyby ktos zapytal. Dali ludziom narzędzie, a glupi lud sam robi robotę, ktorą kiedys wykonywali tajni SB-cy. Dodajmy do tego ze kazdy ma w kieszeni kamere, dyktafon z gps w jednym... I sie cieszy bo ma fajsbuka zawsze przy sobie.
I teraz nie potzreba agentow i konfidentów, kiedy ludzie sami zeznają przeciw sobie. 
Jeszcze pieniążki nam zabiorą i będzie super. Hitlerowi się nie udało, Stalin próbował i też poległ. Aszkenazyjczycy z USA pokazali, że się da. Da się zniewolić ludzi i jeszcze sprawić, że się będą cieszyć.
Genialne.

Jeszcze pieniążki nam zabiorą i będzie super. Hitlerowi się nie udało, Stalin próbował i też poległ. Aszkenazyjczycy z USA pokazali, że się da. Da się zniewolić ludzi i jeszcze sprawić, że się będą cieszyć.
Genialne.
Następnym krokiem będzie wyeliminowanie papierowego pieniądza i chipowanie. Jak ktos podpadnie, to mu się wyzeruje konto i po problemie.
Brzmi jak fantastyka. Ja zawsze wtedy mówię, że witam w przyszłości. 
Przyszłość jest teraz i wydaje mi się, że futurolodzy sobie ją troszkę inaczej wyobrażali. Jednak Orwell miał rację, a z niego też pewnie się śmiali.

Przyszłość jest teraz i wydaje mi się, że futurolodzy sobie ją troszkę inaczej wyobrażali. Jednak Orwell miał rację, a z niego też pewnie się śmiali.
Niedawno czytałem ksiązkę "Nowy Wspaniały Świat" z 1932 roku, jeszcze starsza niz "Rok1984"... Przedstawione jest tam społeczenstwo kastowe, w ktorym kazdy jest bezmozgim robotem przeznaczonym do wykonywania okreslonego zadania.
Przepraszam cię, że piszę takimi półsłówkami, ale ja ten temat wałkowałem już setki razy i nie mam siły już. A po drugie zgadzamy się ze sobą.
Ano, niestety widac to, ze "naszym" politykom blizej sercem do Izraela, a kazda ustawa najpierw musi byc zatwierdzona w telawiwie przez kneset.
Jak dla mnie, zarówno Ty jak i te dziewczyny, macie problemy z deklem.
1. Facet nie przebiera się w damskie ciuszki. Jest to dewiacja. Ja na Twoim miejscu zastanowił bym się dlaczego odczuwasz takie potrzeby. Jeżeli nie jesteś sam w stanie tego zrobić, konieczna jest konsultacja z lekarzem psychiatrą.
2. Kobiety kierują się emocjami. Jeżeli widzą jakiegoś dziwoląga, nie chcą mieć z nim nic do czynienia po prostu, bo się boją. Gdybyś nie ubierał się w damskie ciuszki, być może nie byłbyś klasyfikowany jako dziwadło.
3. Ogólnie rzecz biorąc, z tego co widzę wiele dziewczyn, które korzystają z tej strony również posiada różnego rodzaju zaburzenia psychiczne. Tak więc nie powinieneś czuć się w tym samotny.
1. Facet nie przebiera się w damskie ciuszki. Jest to dewiacja. Ja na Twoim miejscu zastanowił bym się dlaczego odczuwasz takie potrzeby. Jeżeli nie jesteś sam w stanie tego zrobić, konieczna jest konsultacja z lekarzem psychiatrą.
2. Kobiety kierują się emocjami. Jeżeli widzą jakiegoś dziwoląga, nie chcą mieć z nim nic do czynienia po prostu, bo się boją. Gdybyś nie ubierał się w damskie ciuszki, być może nie byłbyś klasyfikowany jako dziwadło.
3. Ogólnie rzecz biorąc, z tego co widzę wiele dziewczyn, które korzystają z tej strony również posiada różnego rodzaju zaburzenia psychiczne. Tak więc nie powinieneś czuć się w tym samotny.