Zabawa "Co Zrobisz Gdy" Polega na tym że odpowiadasz na pytanie poprzednika i zadajesz pytanie kolejnemu zaczynając pytanie "Co Zrobisz Gdy"
Przykład:
Co zrobisz gdy skończy ci się kawa?
lista tematów
Zabawa "Co Zrobisz Gdy" strona 5 z 7
Jestem u jego boku , we dwóch raźniej .
Co robisz gdy partner/ka każe ci wybierać , on/ona albo przyjaciel/przyjaciółka ? (Partner/ka jest dla ciebie całym światem)🤔😌
Co robisz gdy partner/ka każe ci wybierać , on/ona albo przyjaciel/przyjaciółka ? (Partner/ka jest dla ciebie całym światem)🤔😌
Powiem tak Lepiej mieć wiernych przyjaciół niż ch.... związek
co zrobisz gdy Biegnie za tobą 4 nagich murzynów hehehehe
co zrobisz gdy Biegnie za tobą 4 nagich murzynów hehehehe
Zatrzymał bym się i zapytał bym ich tak, a wy gdzie tak pędzicie do Niemiec.
Co zrobisz jak włamywacz włamie ci się do domu.
Co zrobisz jak włamywacz włamie ci się do domu.
HardStyle

Włamie się włamywaczowi włamywaczowym spŕzętem do głowy.
Co zrobisz gdy nie słusznie zostaniesz oskarżony o morderstwo ?
Co zrobisz gdy nie słusznie zostaniesz oskarżony o morderstwo ?
Nikt nie jest w stanie wyobrazić sobie co zrobi , po prostu to jest jak "KOSMOS" nie do ogarnięcia...
Co zrobisz gdy po pijaku wylądujesz w łóżku z osobą , z która jest twoim największym wrogiem , a na domiar złego wynika z tego ciąża ??? 😌😂😂😂
Co zrobisz gdy po pijaku wylądujesz w łóżku z osobą , z która jest twoim największym wrogiem , a na domiar złego wynika z tego ciąża ??? 😌😂😂😂
Biorę sznur i idę się wieszać
co zrobisz gdy wylądujesz na bezludnej wyspie z 100 piękny kobiet a ty będziesz jedynym facetem
co zrobisz gdy wylądujesz na bezludnej wyspie z 100 piękny kobiet a ty będziesz jedynym facetem
poczuje sie jak w raju (jesli bylabym FACETEM)
Co zrobisz, gdy zaplanujesz wakacje, nad morzem liczac na cieplo, a tu nagle zaczne sypac snieg?
Co zrobisz, gdy zaplanujesz wakacje, nad morzem liczac na cieplo, a tu nagle zaczne sypac snieg?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
znajde najblizszy schron i postaram sie rpzeczekac
Co zrobisz, gdy jadac samochodem wjedziesz w wielka mgle, ktora calkowicie ograniczy Twoja widocznosc,a nie bedziesz mogl zatrzymac samochodu?
Co zrobisz, gdy jadac samochodem wjedziesz w wielka mgle, ktora calkowicie ograniczy Twoja widocznosc,a nie bedziesz mogl zatrzymac samochodu?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
BujajacaWoblokachh: Co zrobisz, gdy jadac samochodem wjedziesz w wielka mgle, ktora calkowicie ograniczy Twoja widocznosc,a nie bedziesz mogl zatrzymac samochodu?
Włączę przeciwmgielne😆
Co zrobisz gdy po śmierci będziesz mógł powrocić ,ale jako osoba płci przeciwnej? Przejdziesz na ciemną stronę mocy,czy pozostaniesz po swojej stronie lustra ?